За Хеликс


За нас

Нашата основна цел е поддържане на философията на здравословния начин на живот, като по този начин искаме да насърчим подобряването на общото благосъстояние на днешното общество.

Създаваме продукти, които подпомагат здравето и възстановяването му по естествен начин, за да насърчим хората да поддържат здравословен и активен начин на живот. Доброто здраве и естествената красота изискват синергия между външното и вътрешното захранване на тялото. Оптималното захранване е ключът към добро здраве в дългосрочен план, но е трудно да го получим от днешния ни обичаен начин на хранене и натоварен начин на живот.

„Природата е най-големият ни снабдител“. Това е причината да разработваме натурални продукти от природата, които осигуряват правилния тип и точното количество хранителни вещества, необходими за балансиран и здравословен начин на живот. Мисията ни е да предлагаме висококачествени продукти за здравето и личната грижа.

 

 

Нашата идея

Целта на производителите на линията продукти Helix е да вдъхновява хората да постигнат оптимално здраве, като осигуряват добро обслужване с почтеност, грижа и чистота.

ПочтеностКомуникация и етични отношения, честност, искреност и директност към клиентите, потребителите и широката общественост.

Грижа: Грижа за нашите продукти, за човека като индивид, за хората като общество, за околната среда, за Земята и планетата.

Чистота: Съдържание от естествен произход и най-високо качество, екстракти от естествени растения, минерали, витамини и етерични масла, получени от чисти и незамърсени ресурси.

 

Гарантирано качество

Гаранцията на качеството започва с ангажимента ни за придобиване и използване само на най-добрите съставки от природата, така че нашите продукти да бъдат консумирани с увереността, че са произведени в съответствие с Добрата производствена практика (GMP, англ.) и качеството, и целостта им са удостоверени от лабораторни и потребителски тестове, както и от клинични проучвания.

Също така сме ангажирани с контрола във всички аспекти на формулирането, производството, съхранението, експедицията, взаимоотношенията с клиентите, процедурите и системите за контрол, за да гарантираме, че се предлагат редица първокласни продукти и услуги.

Удовлетворението на клиентите от нашите продукти, качество и обслужване, е нашият основен приоритет. За да се гарантира това удовлетворение, специализираните служители, подкрепени от техния опит, се справят с за всички въпроси и проблеми по ефективен и приятелски начин.

 

 

Качество и развитие

Ние разчитаме на добре обучени техници и научни експерти, за да гарантираме най-добрите резултати в рамките на строга система за цялостен контрол на качеството и опазване на околната среда.

Освен това, разполагаме със „Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки“ (HACCP,англ.), за да се гарантира добра производствена практика за нашите продукти, контрол на доставчици, лица и организации, засегнати от дейността и решенията на компанията и имащи интерес към дейността на дружеството, защото са пряко или непряко свързани с него.

 

Система за самоконтрол на качеството (HACCP):

Анализът на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP) е систематичен превантивен процес за гарантиране на безопасността на храните по логичен и обективен начин. Той е приложим в хранително-вкусовата промишленост, въпреки че се прилага и във фармацевтичните, козметичните и всички видове индустрии, произвеждащи продукти, които са в контакт с храна. Чрез него се определя, оценява и предотвратява всякакво замърсяване на продуктите на физично, химично и биологично ниво, във всички процеси на веригата за доставки, като установява превантивни и коригиращи мерки за осигуряване на контрол на безопасността.

 

Да работиш това, което ти харесва, е като да се чувстваш петъчно през всички дни от седмицата!

 

Нашите основни съставки:

  • Екстракт от охлювен протеин Nutrelix®
  • Хидролизиран колаген тип II
  • Куркума
  • Босвелия
  • Дявослки нокът (Harpogophytum procumbens)
  • Арника

Използваме над 30 съставки от естествен произход и с най-високо качество, внимателно подбрани при строг контрол на ефикасността и безопасността.

 

Сравнение на продукти